Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    about

Jiangyin Tongli Industrial Co., Ltd. minangka perusahaan manufaktur modern sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, desain, produksi, penjualan lan layanan panyimpenan lan penanganan otomatisasi peralatan. Wiwit didegake, perusahaan duwe komitmen kanggo ngrampungake masalah panyimpenan lan penanganan macem-macem bahan, nyedhiyakake solusi sing cocog, sampurna lan profesional kanggo sarat kompleks. Kita uga bisa menehi solusi sing efektif lan cocog miturut anggaran pelanggan.

PAWARTA

Latest News

Warta Paling Anyar

Ngatasi kabeh masalah nangani lan numpuk kanggo saben pelanggan lan dadi pimpinan Industri Manipulator sajrone 5-10 taun ...

What are the components of each axis of the fully automatic truss manipulator?
Manipulasi truss otomatis yaiku kombinasi piranti manipulator, truss, aksesoris listrik lan sistem kontrol otomatis. Otomotif ...
How to use the manipulator correctly?
Saiki, luwih akeh perusahaan milih nggunakake manipulator kanggo kerja palet lan penanganan. Dadi, kanggo pelanggan pemula sing nembe tuku ...